„My Friend” te provoaca vineri, 16 octombrie si sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 19:00 la Muzeul National de Arta Contemporana (Str. Izvor, nr.2-4, Bucuresti) sa explorezi, intr-un spatiu atipic, un nou limbaj artistic, sustinut de noile tehnologii si mediul digital, care transforma o experienta virtuala intr-o experienta live.
Ce este o instalatie performativ experimentala?
„My Friend” este mai mult decat un spectacol, este un mecanism in care performerii prezinta diferite etape ale unei povesti. Pornind de la ideea unui joc digital, spectatorii sunt invitati sa se conecteze prin intermediul propriului cont de Facebook pentru a decide in timp real cum va evolua traseul personajelor.
„My Friend” porneste de la o poveste despre cautare si regasire, cu si despre cei care s-au intrebat cel putin o data cine sunt si unde vor sa ajunga, care vor sa descopere noi perspective, care cred ca un om din sapte miliarde poate face diferenta si care sunt pregatiti sa porneasca intr-o calatorie-experiment catre noi orizonturi. Cu o echipa interdisciplinara, de peste 15 artisti, „My Friend” imbina elemente din artele spectacolului, dramaturgie contemporana, instalatii new media, muzica electronica, cultura urbana, sociologie si cercetare.
Proiectul este dezvoltat de Compania PunctArt in parteneriat cu Asociatia „Compania de Teatru Labirint” si finantat de Administratia Fondului Cultural National si de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER).
Pentru a participa la una dintre cele doua reprezentatii din Bucuresti trebuie sa completezi formularul disponibil pewww.punctart.ro. Nu uita sa aduci cu tine un dispozitiv care permite conectarea la o retea Wi-Fi (smartphone, tableta etc.) pentru ca tu vei construi in timp real, conform unor reguli enuntate la inceputul evenimentului, alaturi de artisti, continutul performance-ului! Inscrierea se face exclusiv online, iar accesul la spectacole este gratuit si valabil doar in baza invitatiei primite pe mail.
Pentru mai multe informatii puteti accesa: www.punctart.ro.
Citeste si:
Sezatoarea filmica - film etnologic despre seceris
Noaptea Devoratorilor de Teatru
Programul HomeFest 2.0 - festivalul evenimentelor culturale din sufragerie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu