vineri, 19 decembrie 2014

Targ de Craciun la Muzeul Taranului Roman

In perioada 19 - 21 decembrie 2014, la Muzeul Taranului Roman (sos. Kiseleff nr. 3) va avea loc Targul de Craciun Taranesc, organizat de Piata Taraneasca si Mester(Esti)!.

La targ vei putea gasi produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonac Bujor, Cozonac Domnesc, prajituri traditionale din Maramures, Arad, vin fiert) dar si produse de post: zacusti muntenesti si moldovenesti, dulceturi, miere si produse apicole, siropuri, paine in 3 culori, covrigi, turta dulce, varza cu mamaliguta sau fasole la ceaun, placinte moldovenesti din Botosani – poale-n brau, placinte cu varza, placinte fel de fel cu mac, cu nuca, cu mere, cu dulceata de visine).

Mesterii populari si artizanii vor aduce la targ o sumedenie de articole pentru Craciun: ornamente pentru pom, felicitari realizate manual, ceramica, ii, icoane, pictura naiva, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii si obiecte crosetate, obiecte din lemn, decoratiuni pentru pomul de Craciun realizate din materiale reciclabile si multe altele.

Intrarea este libera.


Citeste si:

Targ de Minunatii, editia de Craciun
Christmas Design Magic - targ de design romanesc
Fa-ti bradul de Craciun vedeta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu