joi, 1 septembrie 2016

Bucharest Can Bike: pedalezi si donezi biciclete si rechizite copiilor

Junior Chamber International (JCI) Bucuresti anunta lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de toamna, ce va avea loc joi, 1 septembrie. Cea de a 9-a editie readuce un puternic caracter umanitar, astfel marsul clasic pe biciclete pe bulevarde principale ale orasului va fi insotit de un scop nobil: donarea de biciclete si rechizite pentru copiii din Asociatia Edulier.


Eveniment de traditie ajuns la cea de a 9-a editie, Business pe Bicicleta promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucurestean si atragerea a cat mai multor oameni catre cel mai eco si prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Sute de iubitori de biciclete isi dau intalnire de doua ori pe an la Business pe Bicicleta (primavara si toamna) pentru a pedala impreuna pe un traseu prestabilit, iar la aceasta editie,  defilam pe Calea Victoriei, apoi coboram pe Bulevardul Regina Elisabeta, spre Bulevardul Libertatii bucurandu-ne de fantanile de pe Bulevardul Unirii urmand sa ne oprim in Parcul Tineretului, la Daimon Club. Am testat traseulin weekend si am identificat deja cateva zone in care vor iesi cele mai faine fotografii” spune Mihaela Ciulbea, coordonator traseu Business pe Bicicleta. Club Daimon din parcul Tineretului va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, networking si multe concursuri cu premii surpriza!

Mai multe detalii aici, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citeste si:

Festivalul ambasadelor: o conversatie spectaculoasa despre multiculturalitate
Cinema in parc: proiectii de film in parcul Crangasi
Rooftop Cinema: Problem Solvers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu