Workshop-urile sunt organizate dupa modelul celui mai frecventat curs (peste 1400 de student/saptamana) de la Universitatea Harvard, cel de Psihologie Pozitiva, initiat de Tal Ben-Shahar in 2004.
Psihologia pozitiva este stiinta care se afla la baza studiului fericirii. Complementara psihologiilor tradiționale, concentrate pe problema, psihologia pozitiva analizeaza trairi umane precum bucuria, optimismul, mulţumirea.
Workshop-urile Happy U sunt facilitate de Andreea Neacsu. Andreea este specialist in invatarea adultilor si a fost implicata in numeroase proiecte pentru tineret, colaborand cu organizatii internationale si avand la activ mai mult de 250 de ore de training soft skills livrate. A absolvit un program de masterat in Train the Trainers in Bucuresti si a studiat Ingineria Pedagogica a Formarii adultilor in Paris.
Beneficiile cursului:
Practici comportamentele comune ale oamenilor fericiți si cresti nivelul fericirii tale. Primesti ghidul participantului, materiale de studiu si consiliere din partea trainerilor specializati.
Intri intr-o comunitate de oameni pasionați de dezvoltare personala.
"Atelierele au contribuit la o schimbare de abordare a vieții astfel incat sa imi pot menține starea de bine si echilibrul, precum si impactul pozitiv asupra celorlalți. Mi-a placut foarte mult interactivitatea si faptul ca discutiile deschise ne-au oferit posibilitatea de a invata unii de la ceilalti, prin impartasirea ideilor, pe langa prezentarea (foarte bine structurata) tinuta de trainer, precum si implicarea trainerului in schimbul de idei.” Mihai – Tudor Popescu – cursant.
Cursul Happy U va avea loc o data la doua saptamani si isi propune sa fie un prim pas in educația pentru fericire in Romania. In cadrul primului workshop – Introducere in Practica Fericirii – se va discuta despre ce inseamna stiința fericirii, care sunt cifrele care stau la baza ei, care sunt studiile si conceptele relevante, dar mai ales, se va pune accentul pe practica.
Costul participarii la workshop-urile Happy U este de 80 de lei/workshop, iar studenții si pensionarii beneficiaza de o reducere de 25%. Intrucat numarul de locuri este limitat, inscrierea se face pe baza de rezervare prin trimiterea unui mail catre oana.bratila@ipf.ro.
Citeste si:
Mindfulness in viata cotidiana
Pe 26 februarie se deschid portile Atelierului de Panza
Filme de Fellini in fiecare luni la Noul Cinematograf al Regizorului Roman
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu